The Boat That Rocked!!!


Jag har precis sett klart denna film, och jag dööööööööööör!!!!!
DEN ÄR SÅ BRA!
såhär beskrivs den på baksidan:
"År 1966- under popmusikens gyllene era - sänder ett gäng halvtaskiga DJ:ar rock och pop 24 timmar om dygnet från piratstationen Radio Rock i Nordsjön.
Dit kommer 18-årige Carl som genast dras in i en rad galna händelser som kommer att förändra hans liv. Hans mor trodde att det skulle bli ordning på honom på båteb - hon kunde inte ha haft mer fel!
THE BOAT THAT ROCKED av Richard Curtis (fyra bröllop och en begravning, Love actually) är en lysande komedi som kan skryta med den bästa popmusik som någonsin gjorts och en stjärnspäckad ensemble under ledning av Philip Seymour Hoffman, Bill Night, Nick Ffrost, Rhys Ifans och Kenneth Branagh."

Mitt omdöme:
En riktig feel good-film som alla bör se! Den är både rolig,sorlig,dramatisk och händelserik! Och Carl är dessutom ganska söt med sitt lite tafatta kroppsspråk;) Karaktärerna i filmen är störtsköna och jag diggar "Thick head Kevin" som verkligen inte är smart xD Men som sagt, har ni inte sett denna film, HYR DEN FFS!

här har ni trailern!


Mitt betyg: 5/5!!!

Hemma igen:)

Nu har jag kommit hem från Carro i Lövånger:) Har haft en trevlig vistelse där, vi såg film, cyklade in till Lövånger, va me hästarna, gjorde glass, jag hjälpte dock inte till så mkt hehe xD m.m. Jag fick rida Carros häst Axim, en arab,woho, han va jättesöt och ifn, dock blev han typ rädd för alla saker xD red för första gången med westernsadel,annorlunda..

För övrigt har jag upptäckt att det i 1 fall av 10 går att posta kommentarer på andras bloggar, vilket gör mej sjukt irriterad! Om jag inte kommenterar vill ju ingen kommentera min blogg D: men då vet ni, har faktiskt försökt jättemånga gånger, men nasi,didnt work... Hoppas att internet blir bättre då jag far till pappa...

aja,ska dra nu och se om jag kan hitta på något kul att göra.. Alla jobbar ju eller är i stugan så jag e lite smått ensam-.-

Hejdaaaaaa