Friday 28/1

Idag steg jag upp runt halv tolv och såsade på hemma till ca kvart i två då jag begav mig till bibblan för att möta Lisa L :) Vi var där i nåra timmar, fikade och så, sen gick hon och jag stannade kvar till typ halv fem och åkte sedan med mamma hem. Efter middagen som var otroligt god och mättande väntade bowling med Anna c, Jennie, Ludde och Annas vän Andrea. Jag var inte så himla taggad men he gick bra! Vi kom fram till att ett besök på boda borg abslout snart måste ske! senare gick vi hem till mig där vi snackade och sjöng singstar :)
Ludde och Anna lämnade mitt hus för typ 50 minuter sen så jag borde nog ta och kasta in handduken nu om jag ska orka imorrn, då blir det (förhoppningsvis) pulkaåkning med Carlsson och senare på kvällen chill i hennes sköna soffa :D

Dag 7 - Mina rädslor

Nu måste jag dela upp detta inlägg i två stycken, enligt mig kan man vara rädd för emotionella saker och sjukdomar osv men det är inte samma sak som att vara rädd för spindlar om ni fattar :) så here it goes!

"Lätta rädslor"
Jag är verkligen inget fan av insekter som ganska många andra, visst flugor och getingar och sånt går bra, men spindlar! usch och fy säger jag bara :s De små orange "lyckospindlarna" går dock bra!

"Tunga rädslor"
Jag är ganska så rädd för att bli ensam. Ensam menar jag då att typ min familj dör och att jag inte hittar nån partner fram till livets slut. Men jag tvivlar på att det blir så men man kan ju inte vara säker.... Jag är också rädd för att få bli döende. Bara tanken om att veta att man bara har ett visst antal månader/år kvar skrämmer mig rejält! :(


Fluga-ett kryp jag inte fruktar.