To go or not to go, that's the question..

UPDATE WOHOO!!
Jag lever, för er som inte trodde det men allt går såååå trögt! Orkar typ aldrig plugga eller så :/ Kommer aldrig iväg och tränar heller, vilket gör att jag blir ännu mer omotiverad! borde ta tag i det snart, carpe diem är verkligen inte mitt motto just nu...

Med min rubrik syftar jag på balen som faktiskt inte är så länge kvar! Jag har inte bestämt om jag ska gå men har hittat en superb klänning jag vill ha, love it! Tänker inte säga vart den finns dock mohaha, om ingen frågar jättesnällt då ;) Har förövrigt kommit ett steg närmre körkortet, har nämligen köpt ett startpaket hos staans trafikskola! hämtade ut böckerna idag och insåg att det var ju ganska mycket man skulle kunna :s men har mina vänner klarat det så ska det inte vara några problemas för moi, siktar på att ta det innan sommarn är över.


Censurerade sidan hihi men kan avslöja att klänningarna kan beställas efter mått om man vill det och det kostar inte extra, man kan även bestämma färg men jag är ganska inställd på denna färgen!